Berbersko, Zrenjanin Grad
Prodaja 32,000€ - Kuća
PU439 126 kvm 5 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža background Layer 1 3.5 ara

Dve Stambene Jedinice Berbersko

Naselje Berbersko se nalazi na samo 1.5 km od centra grada. Objekti se nalaze na parceli koja poseduje kolski ulaz, garažu, pomoćne i ekonomske objekte. Stambene jedinice imaju odvojene satove za struju. 

Ulični objekat

Kuća se nalazi na uličnom delu parcele. Po strukturi je trosoban stan od 94 kvm. Ulaz u kuću je iz dvorišta kroz hodnik koji vodi u stari i novi deo kuće. Stari deo kuće su dve ulične sobe, veći hodnik i kupatilo. Zidan je od mešanog materijala sa karo tavanom. Novi deo je sa betonskom pločom. U njemu se nalazi dnevni boravak, kuhinja i novo kupatilo. Grejanje je trenutno na čvrsto gorivo, a sproveden je plin u svaku prostoriju. Postavljen je laminat, brodski pod i PVC stolarija. Urađena je spoljna izolacija i fasada. Trofazna struja.

Dvorišni objekat

Objekat je zidan od čvrstog materijala. Sastoji se od prizemlja i potkrovlja sa spoljnim ulazom. Osnova prizemlja je 32 kvm. Po ulasku u prizemlje nalazi se veći hodnik koji vodi do kuhinje, kupatila i ostave. Iz dnevnog boravka se prolazi u spavaću sobu. Potkrovlje je jedna veća prostorija u koju se ulazi spoljnim stepenicama. Postavljen je patos i drvena stolarija. Grejanje je etažno. Monofazna struja.

Dodatne informacije

  • Ranoviranost: Novo kupatilo, Izolacija, Fasada, PVC
  • Grejanje: Etažno, Gas
  • Garaža/Parking: Da.
  • Stolarija: PVC i drvena stolarija

Slične nekretnine