Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 38,000€ - Stan
PU563 76 kvm 3 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža

Trosoban Stan Bagljaš

VII Sprat od 7, zgrade sa 2 lifta, ODLIČNA LOKACIJA

Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini pijace, pošte, ambulante, škole, vrtića, supermarketa. Po ulasku u stan nalazi se prostrani hodnik sa ugradnim plakarima. Hodnik vodi u kuhinju, dnevni boravak, kupatilo i wc. Kuhinja je sa trpezarijom, otvorena je prema hodniku i prema dnevnom boravku, ima ostavu. Iz dnevnog boravka se izlazi na zatvorenu terasu i prolazi u drugu spavaću sobu. Stan je veoma svetao. U svakoj sobi se prozori nalaze duž celog zida. Postavljen je laminat i drvena stolarija. Grejanje je centralno gradsko sa kalorimetrima.
Iznad stana se nalazi ravna ploča koja je adaptirana i urađena je hidroizolacija.

Kupovinom stana postoji mogućnost kupovine garaže pored zgrade. 

 

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5%

Tlocrt

Etaža

76 kvm
3 Sobe
2 Kupatila
38,000€

Po ulasku u stan nalazi se prostrani hodnik sa ugradnim plakarima. Hodnik vodi u kuhinju, dnevni boravak, kupatilo i wc. Kuhinja je sa trpezarijom, otvorena je prema hodniku i prema dnevnom boravku, ima ostavu. Iz dnevnog boravka se izlazi na zatvorenu terasu i prolazi u drugu spavaću sobu.

Mapa

Preporučujemo: