Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 41,600€ - Stan
PU489 64 kvm 3 Sobe 1 Kupatilo

Trosoban Stan Bagljaš Prodaja

II Sprat od 5, zgrade bez lifta

Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini medicinske škole. Po ulazu u stan pruža se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Dnevni boravak je orijentisan ka severu, ima izlaz na terasu. Kuhinja sa trpezarijom je u potpunosti odvojena, ima izlaz na malu terasu i ostavu. Na drugom delu hodnika nalazi se kupatilo i dve spavaće sobe koje gledaju na istok. Postavljeni su itisoni i drvena stolarija. Grejanje je centralno gradsko.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5%

Tlocrt

Etaža

64 kvm
3 Sobe
1 Kupatilo
41,600€

Po ulazu u stan pruža se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Dnevni boravak je orijentisan ka severu, ima izlaz na terasu. Kuhinja sa trpezarijom je u potpunosti odvojena, ima izlaz na malu terasu i ostavu. Na drugom delu hodnika nalazi se kupatilo i dve spavaće sobe koje gledaju na istok.

Mapa

Preporučujemo: