Centar, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 28,000€ - Kuća, Poslovni prostor, Stan
PU566 55 kvm 2 Sobe 1 Kupatilo background Layer 1 55 kvm

Stan – Lokal Centar

Na prodaju ulični dvosoban stan u centru Zrenjanina, pogodan kako za stanovanje i obavljanje raznih delatnosti. Izuzetno je pogodan za advokatsku kancelariju, ordinaciju, agenciju, menjačnicu, prodajni prostor i dr. Uknjižen na ime vlasnika, bez tereta, na 45 kvadratnih metara, u prirodi ima oko 55 kvadrata uz pripadajući deo podruma veličine oko 100 kvadrata i tavanski prostor pogodan za proširenje za još 40 kvadratnih metara (adaptacijom svetlarnika u dnevnoj sobi). Stan po strukturi poseduje prostoriju do ulice, hodnik, kupatilo, kuhinju sa trpezarijom, veliku dnevnu sobu, drugi hodnik i ostavu. Za prostoriju do ulice plaćeni su svi troškovi za pretvaranje dela stambenog prostora u poslovni prostor. Od priključaka poseduje zemni gas, vodovodni i kanalizacioni, kao i strujni priključak. Objekat izlazi na dve ulice. Cena nije fiksna. Odmah useljiv.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5%
Mapa

Preporučujemo: