Zeleno Polje, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 50,000€ - Kuća
PU504 166 kvm 6 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža background Layer 1 2.8 ari

Spratna Kuća I Dvosoban Stan Zeleno Polje

MOGUĆA KUPOVINA KREDITOM BANKE

Spratna kuća se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Kuća je zidana od blokova. Ima dve etaže po 66 kvadrata. Po ulasku se nalazi hodnik koji vodi u dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom. Kuhinja izlazi na terasu. U hodniku postoji veliki ugradni plakar ispod stepeništa. Na spratu postoje 3 spavaće sobe, od kojih jedna izlazi na terasu, i kupatilo. Postavljen je laminat, drvena stolarija sa roletnama, centralno grejanje na gas i čvrsto gorivo. Renoviran je krov i izolovan. 

Dvorišni dvosoban stan

U potpunosti odvojenih 54 kvadrata. Po ulasku u stan nalazi se hodnik koji vodi u dve spavaće sobe i kupatilo. Uvedeno je centralno grejanje. Postavljena je drvena stolarija sa roletnama, laminat i keramika. Izolovano je. U nastavku se nalazi garaža sa kanalom i pomoćne prostorije novije gradnje.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5%
Mapa

Preporučujemo: