Žarka Zrenjanina, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 60,000€ - Kuća
PU413 170 kvm 4 Sobe 1 Kupatilo 1 Garaža background Layer 1 6.8 ari

Prizemna Četvorosobna Kuća I Bašta Duvanika

Kolski ulaz, CG, Pomoćne prostorije

Objekat je građen od čvrstog materijala. Ulični deo od oko 70 metara kvadratnih je pod karo tavanom, a preostali deo kuće je pod betonskom pločom. Ulaz u dvorište je ajnfort kapija koja služi za parkiranje automobila. Ulaz u kuću je sa dvorišne strane kroz veliku natkrivenu terasu. Po ulazu postoji dugačak hodnik sa ugradnim plakarima koji vodi u ulični deo, kupatilo i u dvorišni deo kuće. Ulični deo čine manja dnevna soba i dve velike spavaće sobe sa ugradnim plakarima. Dvorišni deo čini veliki dnevni boravak sa trpezarijom i izlazom na terasu, i kuhinja koja takođe izlazi na terasu. Postavljena je kvalitetna drvena stolarija, parket i keramika. Kuća je izolovana stiroporom i perlitom. Grejanje je centralno na kotao na čvrsto gorivo kao i na protočni plinski bojler. U svakoj prostoriji razvučen je plin pa je grejanje moguće i na peći. Postavljene su i dve inverter klime sa kojima je moguće i grejati prostorije. Kuća je održavana i useljiva, bez potrebe za renoviranjem i adaptacijom.

Pomoćni objekti i bašta

U nastavku kuće nalazi se novoizidana prostorija od 45 metara kvadratnih. Objekat je zidan od ytong blokova i izolovan je. Natkriven je limenim krovom sa metalnom konstrukcijom. Postoje još podrum, kotlarnica ostava sa izidanim roštiljem i ražnjem. Bašta je odvojena žičanom ogradom i površine je 3.3 ara.

Dodatne informacije

  • Cena po kvadratu: 294€
  • Centralno grejanje: Plin i čvrsto gorivo
  • Klima uređaj: Da. Dve inverter klime
  • Parking: Ispred kuće za 2 automobila
  • Garaža: Ajnfort kapija
  • Pomoćne prostorije: Novoizidani objekat od 45kvm, ostava, kotlarnica, podrum

Tlocrt

Etaža

170 kvm
4 Sobe
1 Kupatilo
50,000€

Hodnik razdvaja dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom od spavaćeg dela. U spavaćem delu postoje 3 prostorije i kupatilo.

Preporučujemo: