Centar, Zrenjanin Grad
Prodaja 125,000€ - Kuća, Poslovni prostor, Stan
PU260 233 kvm 7 Sobe 7 Kupatila Građeno 1891 background Layer 1 10 ari

Prenoćište U Centru Grada ZRENJANIN Centar

7 smeštajnih jedinica

Stambeni objekat se nalazi u najužem centru grada. Građen je od čvrstog materijala. Renoviran je. Uvedena je nova instalacija struje, nova instalacija vode, kanalizacije i centralnog grejanja.

Na stambenoj zgradi je renoviran krov. U samom objektu postoji sedam apartmana i pet kupatila. Pet apartmana u svom sastavu imaju kupatila koja su opremljena savremenom kupatilskom opremom i kvalitetnom kako zidnom tako i podnom keramikom. Dva apartmana imaju umavionik a kupatila u neposrednoj blizini. U samom prostoru postoji nekoliko prostorija koja imaju funkciju ostava, kuhinje, prostora za odlaganje stvari, recepcije. U objektu postoji centralno grejanje. Postoji kotao na čvrsto grejanje, protočni bojler na plin a predviđena je mogućnost grejanja na električnu energiju.

Podrum od 70 kvadrata. Podrum je u celosti renoviran sastoji se iz pet prostorija i hodnika. Na podovima je postavljena nova keramika. U podrumu postoji centralno grejanje.

 

Objekat je pogodan za poslovne delatnosti širokog spektra. Pogodnosti ovog objekta su blizina centra, dobar položaj u odnosu na saobraćajnice, postojanje parking prostora. Objekat je redovno održavan, u dobrom je stanju i može se koristiti bez većih ulaganja.

Preporučujemo: