Dolja, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 75,000€ - Kuća
PU441 158 kvm 5 Sobe 1 Kupatilo 1 Garaža background Layer 1 5.5 ari

Kuća Sa Stilskim Nameštajem Dolja

Kuća se prodaje sa postojećim ručno pravljenim nameštajem. Sva drvenarija u kući je delo stručnjaka sa višedecenijskim iskustvom.

Kuća je spratna. Po ulasku postoji veći hodnik sa stepeništem. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, zatvorena terasa, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, wc, ostava i jedna spavaća soba. Dnevni boravak ima izidan kamin koji je u funkciji. Na zatvorenoj terasi postoji izidan roštilj i ugradni plakari. Na spratu kuce postoje 4 sobe, salon i wc. Svaka spavaća soba ima ugradni plakar, a dve izlaze na terase prema dvorištu. Salon je u okviru stepeništa, izdvojen je i ima prozor. U prizemlju je postavljen parket a na spratu terataft. Postavljena je drvena stolarija sa roletnama. Uvedeno je centralno grejanje na gas. Trofazna struja.

Poslovni prostor i pomoćne prostorije

Do ulice postoji prostor od oko 60 kvadrata sa montažnim krovom, PVC stolarijom, koji može služiti kao poslovni prostor. Do ulice se nalazi i garaža sa garažnim vratima na daljinsko otkljucavanje i kroz koju se može ući u kuću. Iza kuće postoji nekoliko pomoćnih objekata, radionica, natkrivena terasa.

Preporučujemo: