Kuća Sa 4 Stana Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 50,000€ fiksna cena - Kuća, Stan
PU569 223 kvm 6 Sobe 4 Kupatila 2 Garaža 6 ari

Kuća Sa 4 Stana Bagljaš

Kolski ulaz, 2 garaže, plin, trofazna

OLDIČNO ZA IZDAVANJE

Objekati se nalaze na parceli koja poseduje kolski ulaz. Dvorište je uređeno. Na dnu parcele nalaze se dve garaže i pomoćni objekti. Ulični stan je trosoban od 86 kvadrata. Ima dve spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo i ostavu. Postavljen je laminat, PVC stolarija i centralno grejanje na gas.
Na trosoban stan se naslanja jednosoban sa posebnim ulazom i natkrivenom terasom. Postoji kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba i novo kupatilo. Ukupne površine oko 40 kvadrata. Grejanje je na plin. Postavljen je laminat i drvena stolarija. Kontrolni plinski i strujni sat. Trofazna struja.
Iza njega nalazi se garsonjera sa takođe odvojenim natkrivenim ulazom sa terasom. Prostorija od oko 30 kvadrata sa postavljenim laminatom, keramikom i drvenom stolarijom. Novo kupatilo. Kontrolni plinski i strujni sat.
Poslednji je jednosoban stan od oko 40 kvadrata. Kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, veliko novo kupatilo. Grejanje je na plin. Postavljen je laminat i drvena stolarija. Kontrolni plinski i strujni sat. Trofazna struja.
Svo objekati su zidani sa tavanicom od mešanog materijala. Dvorišni stanovi imaju niže tavanice.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5%
Mapa

Preporučujemo: