Gradnulica, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 55,000€ fiksno - Kuća
PU557 228 kvm 6 Sobe 2 Kupatila 2 Garages background Layer 1 6 ari

Kuća 3 Etaže Gradnulica

2 trosobna stana, 2 garaže, 6 ari plac

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele sa kolskim ulazom. Ulaz u kuću je sa ulične strane. Po ulazu postoji stepenište koje vodi u suteren, visoko prizemlje, sprat i potkrovlje. U suterenu se nalazi dupla garaža, dve ostave, wc, kotlarnica. Garaže su okrenute ka dvorištu. Plin, trofazna struja, kanalizacija, izolacija.

Na visokom prizemlju nalazi se useljiv trosoban stan. Iz hodnika se prolazi u sve prostorije etaže. Postoji dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatilo. Svaka soba ima izlaz na terasu. Postavljen je parket i drvena stolarija sa roletnama.

Na spratu postoji isti trosoban stan koji je nezavršen i ne useljiv. Ima spoljašnju stolariju.
Potkrovlje je velika prostorija sa terasom. Mogućnost pretvaranja potkrovlja u stambeno.

Centralno grejanje je postavljeno na visokom prizemlju i spratu kuće. Kotao na čvrsto gorivo i gas.

Mogućnost kupovine stambenim kreditom.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5%

Tlocrt

Etaža

228 kvm
6 Sobe
2 Kupatila
55,000€

Na visokom prizemlju nalazi se useljiv trosoban stan. Iz hodnika se prolazi u sve prostorije etaže. Postoji dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatilo. Svaka soba ima izlaz na terasu. Postavljen je parket i drvena stolarija sa roletnama. Na spratu postoji isti trosoban stan koji je nezavršen i ne useljiv. Ima spoljašnju stolariju.

Mapa

Preporučujemo: