Gradnulica, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 60,000€ - Kuća, Poslovni prostor
PU486 325 kvm 8 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža background Layer 1 5.5 ari

Gradnulica Spratna Kuća Sa Garažom

Automehaničarksa garaža, Stambeni objekat, Letnja kuhinja

Mogućnost kupovine stambenim kreditom banaka

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Ispred parcele je izbetoniran prilaz za 5 automobila. Dvorište je izbetonirano. Kuća ima 3 etaže. Po ulazu postoji hodnik sa stepeništem koji vodi na svaku etažu. U prizemlju se nalaze 3 sobe, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Na spratu se takođe nalaze 3 sobe, kuhinja i kupatilo. U potkrovlje vode kružne stepenice. Na poslednjoj etaži se nalaze 2 sobe sa kosinama, krovnim prozorima i kaminom na plin. U produžetku kuće nalazi se letnja kuhinja sa natkrivenom terasom. U pitanju je jedna prostorija sa ostavom. Postavljena je drvena stolarija sa roletnama, parket i keramika. Grejenje je centralno sa plinskim kotlom. 

Automehaničarksa Garaža

Garaža ima 188 kvadrata. Po ulazu postoje visoka klizna garažna vrata. Visina garaže je preko 5 metara. Sprovedena je struja sa posebnim satom, voda, kanalizacija.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Cena Nepokretnosti: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Agencijska provizija: 1.5%
Mapa

Preporučujemo: