Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 35,000€ - Stan
PU307 52 kvm 2 Sobe 1 Kupatilo

Dvosoban Stan Blizina Lidla i Aviva Bagljaš

IV Sprat od 5, zgrada bez lifta

Po ulasku u stan postoji hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Dnevni boravak je velik i svetao sa izlazom na roletnama zatvorenu terasu. Kuhinja je povezana sa trpezarijom i još jednom prostorijom koja je nastala izbijanjem male terase i ostave. Spavaća soba je okrenuta jugu. Kupatilo nije renovirano. Postavljen je laminat i PVC stolarija sa roletnama i komarnicima. Grejanje je centralno gradsko. Kalorimetri. 

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

52 kvm
2 Sobe
1 Kupatilo
26,000€

Po ulasku u stan postoji hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Dnevni boravak je velik i svetao sa izlazom na roletnama zatvorenu terasu. Kuhinja je povezana sa trpezarijom i još jednom prostorijom koja je nastala izbijanjem male terase i ostave. Spavaća soba je okrenuta jugu. Kupatilo nije renovirano.

Mapa

Preporučujemo: