Dvosoban Stan Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 44,000€ - Stan
PU633 54 kvm 2 Sobe 1 Kupatila

Dvosoban Stan Bagljaš

III Sprat od 8, zgrade sa liftom

Stan se nalazi u neposrednoj blizini nadvožnjaka, a gleda na Medecinsku školu. Po ulazu postoji izdvojen hodnik sa plakarom koji vodi u dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju i ostavu. Kuhinja izlazi na malu terasu koja je zatvorena PVC kliznim prozorima. Dnevni boravak je prostran i veoma svetao, trpezarija izlazi na roletnama zatvorenu veliku terasu. Spavaći deo je u potpunosti odvojen vratima i manjim hodnikom sa plakarom. Iz hodnika se prolazi u spavaću sobu i kupatilo. Postavljen je laminat i drvena stolarija sa roletnama i komarnicima. Grejanje je centralno gradsko. Klima uređaj. Podrum.

Kuhihnjski elementi ulaze u cenu stana.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

54 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
41,000€

Po ulazu postoji izdvojen hodnik sa plakarom koji vodi u dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju i ostavu. Kuhinja izlazi na malu terasu koja je zatvorena PVC kliznim prozorima. Dnevni boravak je prostran i veoma svetao, trpezarija izlazi na roletnama zatvorenu veliku terasu. Spavaći deo je u potpunosti odvojen vratima i manjim hodnikom sa plakarom. Iz hodnika se prolazi u spavaću sobu i kupatilo.

Mapa

Preporučujemo: