Dolja, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 27,500€ - Kuća
PU567 141 kvm 3 Sobe 1 Kupatilo background Layer 1 3 ara

Dvoiposobna Kuća Dolja

Mogućnost 2 stana, Mešani materijal

Objekat se nalazi na parceli koja poseduje kolski ulaz i izlazi na dve ulice. Kuća ima dve sobe do ulice koje imaju zasebne ulaze. Po ulasku u prvi deo nalazi se hodnik koji vodi do kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Iz trpezarije se prolazi u spavaću sobu. Drugi deo je odvojen, ima posebni ulaz. Po ulazu nalazi se manja prostorija sa balkonskim vratima i prolazom u drugu uličnu sobu. Postavljen parket, PVC stolarija sa roletnama i keramika. PVC ulazna vrata. Kuća je renovirana 2020. Hoblovan je i lakiran parket. Okrečeno. Struja, voda, kanalizacija.

Mogućnost kupovine stambenim kreditom banke.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5%

Tlocrt

Etaža

141 kvm
3 Sobe
1 Kupatilo
27,500€

Po ulasku u prvi deo nalazi se hodnik koji vodi do kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Iz trpezarije se prolazi u spavaću sobu. Drugi deo je odvojen, ima posebni ulaz. Po ulazu nalazi se manja prostorija sa balkonskim vratima i prolazom u drugu uličnu sobu.

Mapa

Preporučujemo: