Bulevar oslobođenja, Novi Sad, Serbia
Prodaja 79,310€ - Stan
PU502 63 kvm 3 Sobe 1 Kupatilo

Dvoiposoban Stan Bulevar Oslobođenja Novi Sad

II Sprat zgrade sa 2 lifta

Stan se nalazi u mirnom naselju sa dosta parking mesta. Orijentisan je ka istoku. Uknjižen je na 56 kadrata a u prirodi ima 63 kvadrata. Po ulasku u stan pruža se poprečni hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kihinja sa trpezarijom i kupatilo. Na terasi se nalazi prostrana ostava sa vratima. Spavaće sobe su manje, nastale su pregradnjom jedne velike. Postavljen je parket i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno gradsko. Stan se prodaje sa nameštajem. Biciklana u zgradi. 

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.

Tlocrt

Etaža

63 kvm
3 Sobe
1 Kupatilo
79,310€

Po ulasku u stan pruža se poprečni hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kihinja sa trpezarijom i kupatilo.

Mapa

Preporučujemo: