Local Community "Berbersko-Bolnica", Zrenjanin, Serbia
Prodaja 45,000€ - Kuća
PU515 259 kvm 5 Sobe 2 Kupatila 2 Garages background Layer 1 3.5 ara

Dve Kuće Bolnica

Čvrst materijal, kolski ulaz

Obe kuće su zidane od čvrstog materijala. Objekti se nalaze na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Jedna kuća je prizemna sa potkrovljem. Postoji dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja i kupatilo. Potkrovlje je moguće osposobiti u stambeno. Postavljena je drvena stolarija, brodski pod, keramika. Monofazna struja. Plin.

Spratna kuća

Ulaz u prizemlje je kroz natkrivenu terasu sa stepeništem za sprat. U prizemlju kuće se nalazi veliki dnevni boravak sa odvojenom kuhinjom i ostavom. Na spratu se nalazi velika natkrivena terasa, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja, kupatilo i ostava. Postavljena je drvena stolarija, laminat, keramika. Monofazna struja. U dvorištu postoji garaža i 2 pomoćne prostorije.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5%
Mapa

Preporučujemo: