Putnikovo, Zrenjanin Grad
Prodaja 95,000€ - Kuća
PU536 200 kvm 5 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža background Layer 1 2 ara

Četvorosobna Kuća Sa Garažom ZRENJANIN Putnikovo

Po ulazu u kuću pruža se dugačak hodnik sa stepeništem, ugradnim plakarom i kupatilom. Na ovoj etaži nalazi se veliki dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja i trpezarija. 2 terase. Terasa je pokrivena i gleda na dvorište. Na spratu kuće postoje 3 spavaće sobe, kupatilo i manja radna soba. U suterenu se nalazi garsonjera i garaža sa kanalom urađena je hidroizolacija. Urađena je toplotna izolacija na svim pločama i tavanu. Nov plinski kotao. Obdanište i zabavište u neposrednoj blizini.

Kuća je u potpunosti uređena i prodaje se sa postojećim nameštajem

Kuća je veoma lepo opremljena. Uvedeno je centralno grejanje na plinski i strujni kotao. Novi gasni kotao. Postavljen je parket i kvalitetna stolarija sa šalukatrama. Kuhinja je opremljena, komplet dnevni boravak i svaka spavaća soba ima ležaj i ugradni plakar. U dvorištu se nalazi pokriven letnjikovac sa izidanim roštiljem.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5%
Mapa

Preporučujemo: