Muzlja, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 60,000€ - Kuća
PU541 144 kvm 4 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža background Layer 1 11 ari

Četvorosobna Kuća Sa Garažom i Baštom Mužlja

Spratna kuća, pomoćna prostorija, 7 ari bašte

Moguća kupovina kreditom banke.

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele sa kolskim ulazom. Kuća je zidana od čvrstog materijala, spratna je, ulaz je sa boka. Po ulazu se nalazi prostrani hodnik sa sanitarnim čvorom i stepeništem koji vodi u sve prostorije prizemlja. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, trpezarija i kuhinja. Na spratu kuće se nalaze 3 sobe od kojih dve izlaze na terasu i kupatilo. Kuhinja je uključena u cenu. Postavljen je parket i drvena stolarija sa aluminijumskim roletnama. Grejanje je centralno na gas, u kupatilu i wc je podno. Ugrađena su 2 klima uređaja. Ploče kuće su izolovane i urađena je demit fasada, niski troškovi grejanja. Trofazna struja, kanalizacija.

Garaža, pomoćni objekat, bašta

Iza uličnog objekta nalazi se betonirana terasa. Nastavlja se pomoćni objekat u vidu ostave i garaža od 16 kvadrata sa kanalom. Bašta se trenutno koristi kao voćnjak sa 40 mladih stabala voćki.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5%
Mapa

Preporučujemo: