Duvanika, Zrenjanin Grad
Prodaja 62,000€ - Kuća, Poslovni prostor
PU348 184 kvm 8 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža background Layer 1 4 ara

Prodaja Kuća Duvanika – 2 Troiposobna Stana

Objekti se nalaze na parceli od 4 ara koja ima izlaz na dve ulice. Iz jedne ulice je ulaz u garažu a betonsko parkiralište postoji sa obe strane. Garaža ima ulaz sa dvorišta i dugačka je oko 5 metara. Između 2 objekta postoji lenjikovac sa natkriven terasom i travnjak.

Nov objekat

Ulaz u kuću je sa dvorišne strane. Ispred ulaza postoji natkrivena terasa. Po ulasku je hodnik koji vodi do dve spavaće sobe, kupatila i velikog dnevnog boravka. U hodniku i spavaćoj sobi se nalaze ugradni plakari. Dnevni boravak je prostran i svetao, sa izlazom na terasu. Iz dnevnog boravka se prolazi u kuhinju i još jednu spavaću sobu. Postavljen je laminat, centralno grejanje i PVC stolarija. Objekat je kompletno izolovan. Brzo se zagreva i troškovi grejanja su niski.

Stari, renoviran objekat

Objekat je zidan od mešanog materijala. Kompletno je renoviran. Obložen je gips pločama i izolovan je. Postavljen je laminat, PVC stolarija, a grejanje je na plinske peći. Po ulasku postoji manji hodnik koji vodi do dve spavaće sobe i tprezarije sa kuhinjom. Trpezarija vodi do još jedne spavaće sobe, kupatila i sanitarnog čvora. Objekat je osposobljen za usluge smeštaja i posluje sa uspehom.

Tlocrt

Nov Objekat

96 kvm
4 Sobe
1 Kupatilo

Po ulasku je hodnik koji vodi do dve spavaće sobe, kupatila i velikog dnevnog boravka. Dnevni boravak je prostran i svetao, sa izlazom na terasu. Iz dnevnog boravka se prolazi u kuhinju i još jednu spavaću sobu.

Stari, renoviran objekat

88 kvm
4 Sobe
2 Kupatila

Po ulasku postoji manji hodnik koji vodi do dve spavaće sobe i tprezarije sa kuhinjom. Trpezarija vodi do još jedne spavaće sobe, kupatila i sanitarnog čvora.

Preporučujemo: